Уряд перерахував регіонам 8,5 мільярда освітньої субвенції

 

Кабінет Міністрів перерахував 8,5 млрд грн на рахунки органів місцевого самоврядування, які можуть використовуватися на закупівлю засобів індивідуального захисту, дезінфекторів тощо.

Про це у вівторок, 1 вересня, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“На сьогодні 8,5 млрд грн освітньої субвенції, яка є в резерві, роздано органам місцевого самоврядування. Ці кошти лежать на рахунках місцевого самоврядування і можуть використовуватися для цієї мети – тобто на закупівлю засобів індивідуального захисту, дезінфекторів і всього необхідного для того, щоб надійно забезпечити навчальний процес”, – наголосив очільник уряду.

Нагадаємо, нещодавно тимчасовий виконувач обов’язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет заявив, що МОН не отримало жодних видатків із Фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Читайте також:
Уряд роздав усі 66 млрд грн із Фонду боротьби з COVID: найбільше “полікували” дороги. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна