Суд залишив у силі заставу й електронний браслет для учасниці АТО “Пуми”, – адвокат

 

Київський апеляційний суд залишив у силі для колишньої військової Інни Грищенко (позивний “Пума”) носіння електронного браслета й заставу.

Про це в понеділок, 31 серпня, повідомив  її адвокат Віталій Ковальчук, передає “Укрінформ”.

“Сьогодні апеляційний суд розглянув апеляційні скарги захисників. Суд скасував ухвалу слідчого судді першої інстанції від 12 серпня (щодо запобіжного заходу Інні Грищенко, –“Н”), постановив нову ухвалу. Фактично ту ж саму ухвалу, з невеличкими змінами, якими визначив двох свідків, із якими Інні Грищенко заборонено спілкуватися. Браслет залишено, він діє до 16 вересня, зобов’язання теж до 16 вересня, застава залишилася в силі”, – зазначив адвокат.

Нагадаємо, 12 серпня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Інні Грищенко у вигляді застави (понад 168 тисяч гривень), а також зобов’язав її носити електронний браслет.

19 серпня адвокат Грищенко Денис Ломанов повідомив, що у зв’язку з невнесенням застави, їй вручили клопотання про зміну запобіжного заходу на тримання під вартою.

20 серпня кошти на заставу учасниці АТО “Пумі” зібрали.

Подружжя добровольців АТО Інни та Владислава Грищенків підозрюють у замаху на бізнесмена у місті Косові Івано-Франківської області у 2018 році.

Читайте також:
Фігурантка справи Шеремета Інна Грищенко “Пума”: Вони проїхали бульдозером і дивляться, чи підберемо тіла своїх

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна