Змагання на найкращий танковий взвод СВ ЗСУ виграла 17 отбр. ФОТО

 

Перемогу на змаганнях танкових екіпажів оперативних командувань Сухопутних військ ЗСУ здобули військові 17-ї окремої Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка.

Про це в понеділок, 31 серпня, повідомили в пресслужбі КСВ.

Друге місце вибороли танкісти 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади, третє – представники 1-ї окремої танкової Сіверської бригади.

Переможців також привітав Командувач Сухопутних військ ЗС України, генерал-полковник Олександр Сирський.

“Звісно, ми задоволені, що перемогли. Дуже вдячний своїм підлеглим за злагодженість і професійність. Торік ми брали участь у такому ж конкурсі, але вже на першості Збройних сил України. Відтоді намагалися не втратити форму. Люди старалися, докладали максимум зусиль”, – розповів командир взводу 17 отбр лейтенант Максим Захарченко.

Танкісти змагання 1 Танкісти змагання 2
<
>
Фото: АрміяInform/Олексій Мосейченок

Змагання на Рівненському військовому полігоні тривали близько тижня, найкращі танкові взводи оперативних командувань демонстрували свої професійні навички зі стрільби, водіння та фізичної підготовки.

Боротьбу в конкурсі вели військовослужбовці 1-ї танкової Сіверської бригади, 128-ї гірсько-штурмової, 17-ї танкової та 56-ї окремої мотопіхотної бригад.

Особливістю цьогорічних змагань була поява нової номінації “Злагодженість дій підрозділу з використанням системи LASERTAG”. Перед умовним двобоєм танкові взводи обладнали датчиками та лазерами, що фіксували влучання. Крім того, команди змагалися на влучність у номінації “стрільба з озброєння танків на великі відстані”. Під час “Комплексного тактичного завдання” екіпажі вели оборону та наступ танковим взводом.

Взвод 17-ї танкової бригади імені Костянтина Пестушка тепер готуватиметься до чемпіонату танкових взводів Збройних сил України.

Читайте також:
“Плюс кілька порад, як воювати з росіянами”. Львівські десантники отримали найвищу оцінку на навчаннях з американцями Saber Junction 2020

“Командир Алла”. В ОК “Південь” чоловік і дружина служать в екіпажі одного танка. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна