Вибух в Десні: двоє осіб перебувають у медикаментозній комі, стан важкий

 

Цивільна дівчина та військовослужбовець перебувають у шпиталі в стані медикаментозної коми, ще одна дівчина-військовослужбовець – під наглядом лікарів, із травмою ока.

Про це в середу, 26 серпня, інформують у пресслужбі 169-го навчального центру.

“Цивільна дівчина та військовослужбовець знаходяться в Головному військовому клінічному госпіталі. Обоє – в комі (медикаментозній). Стан їхній оцінюється як важкий та стабільно важкий. Постраждалій вчора була проведена операція”, – йдеться в повідомленні.

Ще одна постраждала – дівчина-військовослужбовець, вона також знаходиться під наглядом лікарів із травмою ока.

“Ситуація під контролем керівництва 169-го Навчального центру, надається вся необхідна допомога, зокрема, сьогодні до госпіталю направлені 30 донорів крові“, – додали в пресслужбі навчального центру.

Як інформувала “Новинарня“, 24 серпня внаслідок вибуху у військовому гуртожитку на території 169-го навчального центру “Десна” в Чернігівській області загинув один військовослужбовець, ще троє людей отримали поранення.

Читайте також:
У Маріуполі внаслідок вибуху гранати вдома загинув “зброяр”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна