Начальник Генштабу представив нового командувача ССО Галагана

 

Начальник Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Корнійчук представив особовому складу командувача ССО генерал-майора Григорія Галагана.

Представлення відбулося в середу, 26 серпня, в Командуванні Сил спеціальних операцій ЗС України, передає пресслужба Генштабу ЗСУ.

“Корнійчук висловив переконання в тому, що особовий склад Сил спеціальних операцій на чолі із генерал-майором Григорієм Галаганом надалі продовжить виконувати на високому рівні найважливіше із завдань, яке стоїть сьогодні перед Силами спеціальних операцій ЗС України та загалом, державою – з захисту незалежності та територіальної цілісності”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресцентр ГШ ЗСУ

Крім того, генерал-лейтенант Сергій Корнійчук подякував за проведену роботу генерал-лейтенанту Ігорю Луньову.

За словами НГШ, Луньова призначено на іншу посаду до Головного командного центру Збройних сил України.

Як інформувала “Новинарня“, 25 серпня новим командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України президент Зеленський призначив генерал-майора Григорія Галагана, який донедавна служив в СБУ.

Читайте також:
Генерал Луньов передає повноваження командувача ССО та залишається у ЗСУ

Командувач Сил спецоперацій Ігор Луньов: Проти нас тепер працює частина зрадників із Севастополя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна