Двоє військових підірвалися вчора на протипіхотній міні ПОМ-2, яку окупанти скинули з дрона, – штаб

 

Двоє військовослужбовців Об’єднаних сил напередодні підірвалися на ворожій протипіхотній осколковій міні натяжної дії ПОМ-2, яку окупанти скинули за допомогою БПЛА.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу в середу, 26 серпня.

“У смузі відповідальності бригади морської піхоти під час проведення огляду місцевості двоє військовослужбовців підірвалися на ворожій протипіхотній осколковій міні натяжної дії ПОМ-2… Попередньо встановлено, що протипіхотна міна була закинута дистанційним методом. Такі провокації ворог використовує в Донецькій та Луганській областях”, – йдеться в повідомленні штабу.

Зазначається, що внаслідок вибуху військові отримали осколкові поранення і зараз знаходяться на лікуванні. Стан їхнього здоров’я задовільний.

“Окрім вибуху зазначеної міни, військовослужбовцями підрозділів частини та спостерігачами української сторони СЦКК більше порушень в цей день зафіксовано не було”, – додали в пресслужбі.

Як інформувала “Новинарня“, 25 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил двоє військовослужбовців ЗСУ підірвалися на невідомому вибуховому пристрої та отримали поранення.
Видання “InfoResist” з посиланням на джерела в штабі ООС пише, що на Донбасі поранення отримали командир 137-го батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ Вадим Римаренко та сержант цього ж підрозділу.

Читайте також:
ДБР розслідує загибель морпіхів під Зайцевим як “недбале ставлення до військової служби”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна