Доба ООС: ворог двічі порушив “режим тиші”, ЗСУ – без втрат

 

Протягом 20 серпня окупаційні війська Російської Федерації, всупереч оголошеному перемир’ю, двічі  порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це інформує пресцентр штабу Операції об’єднаних сил.

“Минулої доби задокументовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, неприцільні постріли з кулемета великого калібру лунали поблизу Авдіївки, а з автоматичного станкового гранатомета противник вистрілив біля Новоолександрівки“, – йдеться у ранковому зведенні.

Оскільки постріли були провокативними, то українські військовослужбовці на них не реагували та вогонь у відповідь не відкривали.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Від початку поточної доби, станом на 7:00, у смугах відповідальності українських бойових бригад обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Читайте також:
У “заградзагонах” нам наказали розстрілювати всіх, хто тікатиме додому, – затриманий снайпер “ЛНР”.ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.