З вересня Єгипет змінює умови для в’їзду через пандемію

 

Єгипет з 1 вересня почне вимагати негативні ПЛР-тести від усіх мандрівників, які прибувають в країну.

Про це заявив прем’єр-міністр Єгипту Мостафа Мадбулі, повідомляє в четвер, 20 серпня, “Європейська правда” з посиланням на Ahram Online.

Мадбулі сказав, що рішення про необхідність тесту для всіх мандрівниківухвалили через “збільшення числа випадків інфекції в деяких країнах”.

“Ми зацікавлені в забезпеченні здоров’я тих, хто прибуває в країну, і єгипетських громадян, тому ми домовилися, що будь-який мандрівник, який прибуває в країну, повинен пройти тестування”, – сказав він.

Нове рішення було прийнято через кілька днів після того, як Єгипет почав вимагати від деяких мандрівників, за винятком єгиптян, пред’явити негативний результат ПЛР- тесту на коронавірус для в’їзду в деякі райони країни, включаючи Каїр.

Єгипет почав поступове відновлення регулярних міжнародних рейсів з 1 липня після закриття свого повітряного простору  у березні у зв’язку з пандемією.

Іноземним туристам зараз дозволений в’їзд тільки в три прибережні єгипетські провінції з найнижчими показниками коронавірусної інфекції в країні – Південний Синай, Червоне море і Матрух.

У міністерстві старожитностей і туризму Єгипту зазначили, що більше 100 000 туристів відвідали Хургаду і Шарм-ель-Шейх з моменту відновлення в’їзного туризму в Єгипет 1 липня.

Туристи приїжджають з Білорусі, України, Швейцарії, Угорщини та Сербії.

Читайте також:
Хорватія продовжила умови в’їзду для українців до кінця літа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна