ООС: окупанти стріляли в районі Авдіївки

 

Станом на 17:00 п’ятниці, 14 серпня, окупаційні війська Російської Федерації, всупереч оголошеному перемир’ю, один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це інформує пресцентр ООС.

“Поблизу Авдіївки зафіксували ворожу вогневу провокацію зі стрілецької зброї. Постріли були неприцільними, тому українські воїни вогонь у відповідь не відкривали”, – йдеться у вечірньому зведенні.

Також бійці ЗСУ виявили факти інженерного обладнання позицій у бік українських підрозділів неподалік населених пунктів Хутір Вільний та Новгородське.

Станом на 17:00, у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано три порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Читайте також:
Осколки по всьому тілу, переломи, термічні опіки, – Риженко повідомив про стан військового, який підірвався на Донеччині

Від підриву на міні під Водяним загинув старший сержант 57 омпбр Сергій Похович

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна