Головне, щоб людина була чесна, – Зеленський про призначення Татарова в ОПУ

 

Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення одного з керівників МВС уряду Миколи Азарова Олега Татарова заступником глави офісу президента.

Зеленський вважає несправедливим, що до представників “старої влади” часто зараховують всіх, хто обіймав якусь керівну посаду за президентства Віктора Януковича.

Про це глава держави заявив у п’ятницю, 7 серпня, перебуваючи в Маріуполі на Донеччині, інформує “Українська правда”.

“Що стосується цієї людини. Я не знаю, що таке “він стара людина”. Думаю, він віком приблизно як я. Йому за 40, навіть немає 50… (Олегові Татарову 38 років,“Н”) Ми всі жили за часів Віктора Януковича, деякі люди побігли разом із Януковичем, а в принципі багато людей залишилося нормальних, які не зрадили Україну. Мені здається, це несправедливо, всіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Януковича вважати “старою владою”. Для мене всі, хто очолював за пана Порошенка теж уже “стара влада”. І там були досвідчені люди, і в ті роки були досвідчені люди. Головне, щоби людина була чесна”, – сказав він.

Нагадаємо, 5 серпня Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника офісу президента України.

Олег Татаров – випускник Національного університету внутрішніх справ, також закінчив Національну академію внутрішніх справ та Національний університет ім. Тараса Шевченка.

У 1999-2014 роках служив в органах внутрішніх справ. Із 2011 року був заступником начальника Головного слідчого управління МВС України.

За інформацією ЗМІ, під час Євромайдану він особисто переконував медіа і закордонних послів, що “протестувальники стріляють самі в себе”.

Також Татаров заявляв , що силовики розганяли майданівців, тому що “допомагали розчистити територію центру Києва вночі, щоб не заважати проїзду транспорту”. При цьому він також підкреслив, що міліція не “застосувала силу і спецзасоби”.

Із 2014 року займався адвокатською практикою як керуючий партнер адвокатського об’єднання “Татаров, Фаринник, Головко”.

У 2016 році Олег Татаров був захисником нардепа Вадима Новинського (на той час – “Опозиційний блок”).

У квітні 2020 року Татарова намагалися призначити заступником директора ДБР. Тоді ж з’явилася інформація про призначення Татарова в ОП, але через обурення громадськості питання було відкладено.

Читайте також:
Вінницькою ОДА керуватиме скандальний ексглава ДУС Борзов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна