Вінницькою ОДА керуватиме скандальний ексглава ДУС Борзов

 

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Борзова очільником Вінницької обласної державної адміністрації.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у відповідному указі від 18 червня, оприлюдненому на сайті глави держави.

Іншим указом Борзова звільнили від керівництва Державним управлінням справами.

На засіданні 12 червня Кабінет Міністрів погодив зміну голови Вінницької обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, Сергій Борзов раніше працював заступником керівника ДУС, іще з червня 2014 року.

Борзов відомий своєю діяльністю в КВН: з 2006-го по 2011 рік працював директором команди “Вінницькі перці”, у 2011-му очолив команду КВН “Збірна України”. Також працював у ТОВ “Телевізійне творче об’єднання “Олександр Масляков і Компанія” (АМІК).

У червні 2016 року у ЗМІ з’явилася скандальна інформація, що Борзов безкоштовно отримав від Державного управління справами квартиру на Печерську вартістю 10 мільйонів гривень.

Дружина Борзова – Ірина – народна депутатка від “Слуги народу”. У 2019-му році перемогла на парламентських виборах в одномандатному окрузі №14 у Вінницькій області (центр – місто Жмеринка).

Батько Борзової Наум Баруля – один із керівників гумористичного шоу “Ліга сміху”, яке виробляє студія “Квартал 95” разом із Drive Production, очолюваним Барулею, для каналу “1+1”. Володимир Зеленський був ведучим цього шоу до обрання на посаду президента.

Наум Баруля також є власником кількох фірм, серед його партнерів значаться колишні бізнес-партнери та соратники Зеленського – Тімур Міндіч, Сергій та Борис Шефіри.

Крім того, Баруля очолював українську філію КВН і досі значиться керівником двох українських підприємств ведучого російського КВН Олександра Маслякова.

Читайте також:
Зеленський призначив Лисого тимчасовим очільником ДУС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна