На Одещині стартували антитерористичні навчання

 

На півдні Одеської області стартували тактико-спеціальні антитерористичні навчання, які триватимуть з 3 по 7 серпня.  

Про це напередодні повідомили в пресцентрі Управління Служби безпеки в Одеській області.

Тренування відбудуться на території півдня Одеської області в районах населених пунктів Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке та прилеглих територіях.

“Служба безпеки України закликає мешканців, які проживають у районі проведення навчань, зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у населених пунктах спецназівців і військових. Під час заходів можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо”, – йдеться в повідомленні.

Умови навчань будуть максимально наближені до реальних, силовики задіють спеціальну техніку та озброєння.

У заходах візьмуть участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Військової служби правопорядку, ДПСУ, ДСНС, а також представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

“Управління СБ України в Одеській області звертається до громадян з проханням зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців”, – додали в спецслужбі.

Читайте також:
У військовій частині на Вінниччині СБУ провела навчання: шукали вибухівку та “диверсантів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна