У військовій частині на Вінниччині СБУ провела навчання: шукали вибухівку та “диверсантів”

 

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області звітує, що провела планове контрдиверсійне навчання на території однієї з військових частин Гайсинського району.

Про це в четвер, 20 лютого, інформують у пресгрупі УСБУ у Вінницькій області.

Зазначається, що тренування проводились в умовах “максимально наближених до реальних”.

У них взяли участь регіональні підрозділи СБУ та Збройних сил України.

Фото: пресгрупа УСБУ у Вінницькій області

“За легендою навчань, група умовних диверсантів облаштувала схрон у безпосередній близькості до військового об’єкту та здійснила закладку вибухівки на його території“, – повідомляють речники регіонального преспідрозділу спецслужби.

Метою цих навчань, за їх словами, стало “вдосконалення навиків виявлення та реагування на роботу ворожих диверсійно-розвідувальних груп” у місцях дислокації військових підрозділів.

“Координаційна група Антитерористичного центру проаналізувала кожен етап навчань і відзначила високий рівень готовності його учасників до злагодженої роботи в екстремальних умовах”, – запевнили в СБУ.

Читайте також:
Прикордонники разом з СБУ провели антитерористичні навчання на адмінмежі з окупованим Кримом. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.