На Тернопільщині чоловік втретє заразився коронавірусом

 

На Тернопільщині зафіксували кілька випадків повторного захворювання на COVID-19, а один із пацієнтів заразився утретє.

Про це йшлося на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє в четвер, 30 липня, пресслужба Тернопільської обласної держадміністрації.

“В області зареєстровано декілька повторних випадків захворювання на COVID-19. Є хворий, який захворів уже втретє. Ми повинні розуміти, що, навіть, перехворівши на коронавірусну хворобу, ми не убезпечені від повторного захворювання”, – поінформував начальник управління охорони здоров’я ОДА Володимир Богайчук.

За його словами, спостерігається погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 у Тернопільській області.

Спостерігається агресивність вірусу у певних регіонах. Зокрема, у Монастириському районі майже усі хворі перебувають у важкому стані.

За останній тиждень найбільше випадків COVID-19 зареєстровано серед жителів Бережанського, Збаразького, Монастириського, Чортківського, Тернопільського районів та м. Тернопіль.

Показник летальності від COVID-19 у Тернопільський області один з найнижчих – 1,4% (в середньому по Україні – 2,4%).

Читайте також:
Втратила нюх, ізолювалася, багато пила: розповіді українок, які захворіли на COVID-19 і одужали

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна