ДБР викрило на сутенерстві співробітника СБУ

 

Правоохоронці викрили та припинили протиправну діяльність працівника Центрального апарату Служби безпеки України, який займався сутенерством.

Про це в середу, 22 липня, інформує пресслужба ДБР.

“Державне бюро розслідувань за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України викрило та припинило протиправну діяльність працівника Центрального апарату СБУ, який займався сутенерством”, – йдеться у повідомленні.

Працівник СБУ систематично вимагав гроші за “кришування” від жінок, які надають інтимні послуги.

Окрім того, як повідомили у ДБР, цей працівник СБУ забезпечував їх рекламою на сайтах знайомств, за що також одержував від них грошову винагороду.

“21 липня слідчі ДБР затримали працівника СБУ в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання ним чергової неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчинення кримінальних правопорушень, а саме зловживанні впливом та сутенерстві (ч. 2 ст. 303 та ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України) та обрання відносно нього запобіжного заходу”, – зазначили у ДБР.

У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Читайте також:
У Києві затримали підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна