У Києві затримали підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ

 

У столиці затримали двох людей, яких підозрюють у причетності до вбивства слідчого з особливо важливих справ Романа Закладного.

Про це в середу, 15 липня, поінформував “Цензор.нет” з посиланням на власні джерела.

Одного з чоловіків затримали у квартирі на вул. Маршала Малиновського на Оболоні – неподалік від місця, де був убитий Закладний.

У затриманих знайшли його банківську картку.

За попередніми результатами експертизи, смерть полковника СБУ настала внаслідок удару по голові тупим предметом.

Як інформувала “Новинарня“, вночі 15 липня в Оболонському районі столиці неподалік від житлового будинку по вулиці Йорданській виявили тіло старшого слідчого з особливо важливих справ другого відділу першого управління попереднього розслідування ГСУ СБУ Романа Закладного.

Тіло виявили без взуття, кишені були вивернуті, мобільних телефонів при ньому не було. Закладний займався розслідуванням кримінальних проваджень, пов’язаних із державною зрадою і подіями на Сході України. 15 липня 2020 року він мав вийти на пенсію.

Читайте також:
СБУ затримала фігуранта “записів Єрмака” на хабарі у $100 тис

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна