“Тільки на церемонії підняття українського прапора”: глава МЗС прокоментував чутки про зустріч Зеленського і Путіна в Криму

 

Президент Володимир Зеленський може зустрітися в Криму з главою РФ Володимиром Путіним лише за умови деокупації Росією Кримського півострова.

Як передає “Новинарня“, про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на брифінгу у вівторок, 21 липня.

Таким чином він прокоментував чутки щодо можливої зустрічі Зеленського й Путіна в Криму чи на адміністративному кордоні.

“Зустріч Зеленського і Путіна в Криму можлива, але лише за однієї умови: що вона відбудеться на церемонії підняття у Криму українського прапора і зняття російського. Поки цього немає, будь-яка їхня зустріч чи то у Криму, чи то на адмінкордоні Херсонської області – нонсенс”, – заявив глава МЗС України.

За даними ЗМІ, президент України Володимир Зеленський проводить відпочинок на так званій “дачі Хрущова” – у державній резиденції на острові Бірючий у Херсонській області – поруч із Кримом.
Того самого дня, 20 липня, президент Росії Володимир Путін прибув до окупованого Криму, щоб у Керчі взяти участь у закладці бойових кораблів для ВМФ Росії.
У зв’язку з цим у соцмережах з’явилася конспірологічна версія про ймовірну зустріч Зеленського з Путіним.

Читайте також:
Петиція про відставку Зеленського через порушення закону набрала необхідну кількість голосів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна