У ВР зареєстрували проєкт постанови про призначення Піщанської головою АМКУ

 

Проєкт постанови №3856 про призначення головою АМКУ першої заступниці голови відомства Ольги Піщанської, яка виконує обов’язки голови після звільнення Юрія Терентьєва, зареєстрований у Верховній Раді.

Як передає “Новинарня” в четвер, 16 липня, проєкт відповідної постанови опублікований на сайті парламенту.

“Призначити Піщанську Ольгу Станіславівну на посаду глави Антимонопольного комітету України”, – йдеться у тексті документа.

Ініціатор проєкту постанови – голова комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха.

Раніше Піщанська була призначена на посаду першої заступниці голови Антимонопольного комітету України – державного уповноваженого указом президента України від 2 вересня 2019 року. До цього вона обіймала посаду комерційного директора ТОВ “СТЕМ Інжиніринг”.

З грудня 2016 року по серпень 2019 року Піщанська працювала директором ТОВ “Закупівельні рішення”.

В 1997 році Піщанська закінчила Криворізький технічний університет за спеціальністю промислове та цивільне будівництво, а у 2001 році здобула ступінь магістра економіки підприємництва у Київському національному економічному університеті.

Як інформувала “Новинарня“, Верховна Рада 3 липня ухвалила рішення звільнити Юрія Терентьєва з посади голови Антимонопольного комітету України.

Читайте також:
Антимонопольний комітет оштрафував фармкомпанію на 528 тис. грн за рекламу “ліків від коронавірусу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна