Уряд призначив чотирьох заступників міністрів і розширив Мінфін

 

Уряд на засіданні 15 липня призначив чотирьох заступників міністрів.

Про це повідомив народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко, присутній на засіданні Кабміну, у своєму Telegram-каналі.

Так, за рішеннями уряду Ростислав Карандєєв став першим заступником міністра культури та інформаційної політики (у 2016-2020 рр. він уже був заступником міністра культури), Матвій Бідний – заступником міністра молоді та спорту, Андрій Вітренко та Ігор Гарбарук – заступниками міністра освіти та науки.

Водночас Кабмін звільнив Андрія Біденка з посади державного секретаря Мінкультінформу.

Крім того, передає УНІАН, Кабінет Міністрів збільшив граничну чисельність працівників Міністерства фінансів на 54 особи – до 829 осіб.
Як було сказано в пояснювальній записці до проекту постанови, зроблено це коштом скорочення чисельності територіальних органів Державної фіскальної служби, Державної податкової служби та Держаудитслужби. Реалізація постанови не потребуватиме додаткового фінансування, зазначили розробники документа.

Читайте також:
Уряд заборонив імпорт російських залізничних вагонів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна