Бойовики забрали на окуповану територію тіло розвідника ВМС ЗСУ, який підірвався під Горлівкою

уточнено

Російські найманці забрали на тимчасово окуповану територію Донецької області тіло українського воїна, який підірвався на невідомому вибуховому пристрої 13 липня поблизу Зайцевого.

Загиблий – розвідник 35-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ, лейтенант.

Інформацію про евакуацію тіла загиблого українського військового на бік ОРДО поширили сепаратистські ЗМІ та деякі українські медіа.

Тіло загиблого військового медика та поранений боєць 35 обрмп (сержант), які потрапили в засідку бойовиків під час евакуації загиблого офіцера, залишаються в “сірій зоні”.
Про це на ранковому брифінгу у вівторок, 14 липня, розповів командир 35-ї бригади полковник Микола Палас.

За словами комбрига, наразі ОБСЄ намагається домовитися з бойовиками, щоб забрати тіло військового медика та морпіха (щодо останнього, його смерть наразі не підтверджена).

За даними ЗМІ, що йдеться про розвідників 137-го окремого батальйону морської піхоти. 

Як інформувала “Новинарня“, 13 липня поблизу села Зайцеве, що під Горлівкою Донецької області, російсько-окупаційні війська обстріляли трьох військовослужбовців, які мали здійснити евакуацію тіла полеглого українського військового, котрий раніше 13 липня загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої.
Унаслідок цього загинув ще один військовий – медик з евакуаційної групи.
Крім того, одного військовослужбовця було поранено, ще один – отримав бойове травмування.

Читайте також:
Кулеба обіцяє міжнародний розголос через вбивство медика на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна