ООС: біля Зайцевого військовий загинув від підриву на вибуховому пристрої

доповнено

Поблизу Зайцевого на Донеччині у понеділок, 13 липня, на невідомому вибуховому пристрої підірвався та загинув військовослужбовець Збройних сил України.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Під час виконання бойового завдання внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої  військовослужбовець Об’єднаних сил отримав важке поранення, несумісне з життям”, – йдеться у повідомленні.

Раніше цього дня в пресцентрі повідомили про загибель ще одного українського військового під Славним на Донеччині внаслідок обстрілу.

Протягом минулої доби, 12 липня, збройні формування РФ 16 разів порушили режим припинення вогню, шестеро українських захисників отримали поранення і бойові травмування.

Як інформувала “Новинарня“, 8 липня від кулі снайпера поблизу Новозванівки на Луганщині загинув солдат Олег Шило із 30 омбр.

10 липня під мінометним обстрілом у Попаснянському районі Луганщини загинув офіцер із Львівщини, майданівець Тарас Матвіїв.

Відтак число бойових втрат ОС у липні зросло до чотирьох.

Читайте також:
У Києві поховали загиблого на Донбасі солдата Олега Шила. ФОТОРЕПОРТАЖ із ритуалу прощання

“Витягнув двох своїх бійців”:
24-та бригада ініціює відзначення загиблого лейтенанта Матвіїва званням Героя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна