Боєць ООС загинув унаслідок ворожого обстрілу під Славним на Донеччині

доповнено

Внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації біля села Славне Мар’їнського району на Донеччині загинув боєць ЗС України.

Про бойову втрату в понеділок, 13 липня, повідомив пресцентр штабу ООС.

“Ворог відкривав вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Славного. Під час обстрілу Україна втратила одного мужнього захисника”, – йдеться в повідомленні.

Раніше зазначалося, що протягом минулої доби, 12 липня, окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню, п’ятеро українських захисників отримали поранення, один – бойове травмування.

Загиблий 13 липня – третя бойова втрата Об’єднаних сил з початку місяця.

Як інформувала “Новинарня“, 8 липня від кулі снайпера поблизу Новозванівки на Луганщині загинув солдат Олег Шило із 30 омбр.

10 липня під мінометним обстрілом у Попаснянському районі Луганщини загинув офіцер із Львівщини, майданівець Тарас Матвіїв.

Читайте також:
У Києві поховали загиблого на Донбасі солдата Олега Шила. ФОТОРЕПОРТАЖ із ритуалу прощання

“Витягнув двох своїх бійців”:
24-та бригада ініціює відзначення загиблого лейтенанта Матвіїва званням Героя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна