У Херсонській області на базі відпочинку зафіксували перший випадок COVID-19

 

На одній із баз відпочинку у Генічеському районі в селі Стрілковому на Херсонщині зафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19.

Про це в п’ятницю, 10 липня, повідомили в пресслужбі Херсонської ОДА.

“На одній із баз відпочинку у Генічеському районі в с. Стрілковому зафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19. Це чоловік 26 років”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що його виявлено за результатами планового ПЛР-тестування обслуговуючого персоналу закладів, що надають послуги з розміщення у курортних районах області.

Наразі хворого госпіталізовано до обласної інфекційної лікарні, симптомів наявності коронавірусу не виявлено, його стан задовільний.

На момент виявлення інфікованого на базі відпочинку перебувало 165 осіб, всі вони знаходяться на самоізоляції у закладі під постійним медико-санітарним наглядом.

Наразі здійснюється забір біоматеріалу для проведення ПЛР-дослідження.

Зазначається, що ситуація оперативно відпрацьовується, щоб не допустити розповсюдження вірусу. Відповідні профільні служби були готові до такого розвитку подій.

Як запевняють в ОДА, обласна влада докладає зусиль, щоб Херсонщина залишалась безпечною.

Станом на 10 липня на Херсонщині зафіксовано 204 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. 186 людей побороли недуг, 15 інфіковані на COVID-19. Троє людей – померли.

Читайте також:
Сонце, море і… COVID? Чи знищать коронавірус ультрафіолетові промені й солона вода

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна