Дружина “слуги народу” Кисєля купила в Зеленського землю з будинком за ₴13 млн

 

Президент України Володимир Зеленський задекларував 13,47 млн грн доходу від продажу земельної ділянки з нерухомим майном.

Як передає “Новинарня“, інформацію про зміни у майновому стані глави держави у середу, 8 липня, опублікували в реєстрі електронних декларацій чиновників.

У документах мовиться, що 2 липня Валентина Кисєль придбала у Володимира Зеленського землю за 1,356 млн грн, а також невказане нерухоме майно за 12,114 млн грн.

Валентина Кісєль – дружина народного депутата Юрія Кисєля, заступника голови фракції “Слуга народу” у Верховній Раді і голови Комітету з питань транспорту та інфраструктури.

Розташування майна, яке Зеленський продав дружині депутата, не уточнюєть.

Проте в останній поданій повній декларації Зеленський вказав, що володіє тільки однією ділянкою у 1200 кв. метрів в Іванковичах Київської області, яку купив 11 років тому за 702 тис. доларів, і розташованим у цьому ж селі будинком площею 354 кв. м, придбаному 12 років тому за 815 тисяч гривень.

Як інформувала “Новинарня“, НАЗК вручило Зеленському два протоколи через адмінпорушення. Адже нещодавно він порушив закон і заявив сам на себе в НАЗК.

Читайте також:
За 2019 рік Зеленські заробили 28,6 млн грн, а поїздку в Оман оплатила “перша леді”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна