На Луганщині через масштабну пожежу померла ще одна людина

оновлено

Внаслідок отриманих під час лісових пожеж на Луганщині опіків у реанімації вночі в середу, 8 липня, помер 58-річний чоловік.

Про це повідомив представник  уповноваженого з прав людини в Донецькій і Луганській області Павло Лисянський у фейсбуці.

“Чоловік 1962 року народження, який перебував у важкому стані в реанімації з термічними опіками, сьогодні о 3:00 помер. Вночі до місцевої лікарні нікого не доставляли. Загалом в місцевій лікарні перебуває 27 осіб, з них 17 дітей, зі слів лікарів, їхній стан стабільний”, – повідомив Лисянський.

Такии чином, кількість жертв лісової пожежі сягнула п’яти осіб.

Станом на 9:00 8 липня у ДСНС поінформували про виявлення тіл чотирьох загиблих. Дев’ятьох людей госпіталізували.

Як інформувала “Новинарня“, вранці 7 липня поблизу Сєвєродонецька у Новоайдарському районі Луганської області загорівся ліс, протягом дня площа пожежі сягнула 85 гектарів і перекинулася на два сусідні селища – Осколонівку та Смолянинове. Вогонь знищив понад сотню будинків.  Ввечері 7 липня в ДСНС попередньо повідомляли про п’ятьох загиблих і дев’ятьох госпіталізованих.
Уранці 8 липня надзвичайники продовжували гасіння трьох осередків лісових пожеж на Луганщині – біля сіл Смолянинове, Капітанове та Воронове.

Читайте також:
До гасіння пожеж на Луганщині залучили армію й Нацгвардію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна