На Київщині призначили двох нових керівників відділів Нацполіції

 

Новим керівником Броварського відділку Нацполіції призначили Максима Скидана, Обухівський відділ очолюватиме Олег Петренко.

Про це у вівторок, 7 липня, повідомив голова Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов у фейсбуці.

Нєбитов підкреслив, що нові призначення відбулись через інцидент у Кагарлику.

“На сьогодні є потреба підсилення Обухівської поліції та підпорядкованих підрозділів. Це дуже важливо призначити потужного, професійного керівника, який виведе на зовсім інший рівень співпрацю громади, органів влади і поліції, підтримає особовий склад і відновить довіру суспільства”, – зазначив голова поліції Київської області.

Останні п’ять місяців Олег Петренко очолював Броварський відділ поліції.

Він заявив, що вирішив не відсиджуватися в “теплому місці”, а перевестися в Обухів, щоби зробити відділ поліції, який зараз має сумну славу після інциденту зі зґвалтуванням та катуванням людей правоохоронцями, одним із найкращих на Київщині.

Як пише видання Бровари.нет, Максим Скидан родом із Київщини, із села Красилівка Броварського району. Закінчив Національну академію внутрішніх справ. Із 2001 до 2010 р. працював у Броварському райвідділі (пізніше –  об’єднаному міськвідділі), пройшов усі рівні від лейтенанта до заступника начальника карного розшуку. Працював начальником сектора карного розшуку в лінійному відділі Бориспільського аеропорту. У 2011 р. – у департаменті карного розшуку транспортної міліції МВС.

У 2016 році він не пройшов переатестацію до поліції та відновився на посаді через суд.

Читайте також:
На Рівненщині внаслідок вибуху на мітингу отримав контузію начальник патрульної поліції, ветеран АТО Сергій Мерчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна