Окупанти біля Верхньоторецького вдарили зі 120-х мінометів, один воїн поранений

 

У понеділок, 6 липня, збройні формування Російської Федерації в Донецькій області вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли оборонні укріплення Об’єднаних сил, застосувавши міномети, заборонені Мінськими домовленостями. Один воїн ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомив пресцентр штабу ОС.

Так, по позиціях українських захисників поблизу Верхньоторецького (Ясинуватський район Донеччини) російські окупанти вели вогонь із мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів. Внаслідок розриву однієї з мін отримав бойове травмування військовослужбовець Об’єднаних сил.

Евакуаційною технікою воїна доставили до медичного закладу, де оперативно надали допомогу лікарів. Стан здоров’я пораненого задовільний.

“Такі злочинні дії російських окупантів ще раз підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих мирних домовленостей”, – зазначили у штабі ОС.

“Підрозділи операції Об’єднаних сил використовували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються”, – додали в пресцентрі.

Читайте також:
Доба ООС: окупанти на Луганщині б’ють із забороненої зброї, ЗСУ – без втрат

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна