Сенцов із Жаданом і Соболєвим приїхали на лінію зіткнення

 

Український режисер і сценарист, колишній бранець Кремля Олег Сенцов, поет і письменник Сергій Жадан та колишній народний депутат Єгор Соболєв разом приїхали на лінію зіткнення на сході України.

Про це Сенцов повідомив у фейсбуці.

“Сьогодні ми разом із Сергієм Жаданом і Єгором Соболєвим приїхали сюди, щоб подякувати тим, хто боронить нашу країну та поспілкуватися про важливе”, – написав колишній політв’язень РФ.

За словами Сенцова, він уже кілька разів відвідував лінію зіткнення, але робив це неофіційно, не писав про це та не постив фото, бо “не хотів піаритися на військових, а лише їх підтримати і побачити все на власні очі”.

“Звісно, реальний стан на війні має невелике відношення до того, що пишуть у новинах, але цю правду треба знати”, – зауважив режисер.

Єгор Соболєв оприлюднив у своєму фейсбуці відео з Сергієм Жаданом зі студії “Тризуб ФМ” у Карлівці Донецької області. Жадан, зокрема, розповідає, що перебуває на цій “підпільній радіостанції” вже тиждень.

Читайте також:
“ТриЗуб” під Мар’їнкою. Як волонтери-стоматологи об’єдналися з волонтерами-діджеями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна