У Миколаєві “Нацкорпус” приніс труну під офіс “Партії Шарія”

 

У Миколаєві члени обласного осередку політичної партії “Національний Корпус” у п’ятницю, 19 червня, принесли під офіс “Партії Шарія” імпровізовану труну з портретом проросійського пропагандиста Анатолія Шарія.

Представники “Нацкорпусу” хотіли поспілкуватися з керівництвом “Партії Шарія” і передати, за їх словами, “майно у вигляді труни з червоними кульками”, повідомляє “Укрінформ”.

Між працівницею офісу і “нацкорпусівцями” періодично відбувалися словесні перепалки.

Коли занести труну в офіс не вдалося, учасники акції залишили її біля входу та розійшлися. За заходом слідкувала поліція.

Як інформувала “Новинарня“, 17 червня в центрі Києва під офісом президента України зібралися на півтисячний мітинг прихильники партії проросійського блогера Анатолія Шарія та його опоненти — представники “Демократичної сокири” і “Нацкорпусу”. Згодом між ними, а також між правими й поліцією сталися сутички, поліцейські затримали кількох осіб.

У партії “Національний корпус” повідомляли, що тоді затримали 12 її активістів – через конфлікти з прихильниками Шарія. Згодом їх усіх відпустили.

Читайте також:
У Київському метро натовп прихильників Шарія побив “азовців”. Була відповідь. ВІДЕО

“Партія Шарія” прагне відсудити гроші в держави на своє фінансування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна