У Раді склав присягу новий депутат від “Слуги народу”

 

Народний депутат Денис Маслов у вівторок, 16 червня, склав присягу у сесійній залі парламенту.

Про це повідомляє “Укрінформ”

“12 червня Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Маслова Дениса В’ячеславовича, включеного до виборчого списку політичної партії “Слуга народу”. Відповідно до статті 79 Конституції України, перед вступом на посаду народний депутат складає присягу перед Верховною Радою”, – зазначив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, запросивши Маслова до трибуни парламенту.

Після складення новообраним депутатом присяги спікер повідомив, що Маслов увійшов до складу фракції “Слуга народу”.

Як інформувала”Новинарня“, Маслов пройшов до Ради замість народного депутата Олександра Ткаченка, якого 4 червня призначили міністром культури та інформаційної політики України.

Дмитро Маслов – колишній суддя та юрист із Дніпра, директор ТОВ “Авін Трейд”, член партії “Слуга народу”, був включений до виборчого списку політсили під №138.

Читайте також:
У фракції “Слуга народу” 153 нардепи є мільйонерами, – КВУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна