Замість Ткаченка у Раду зайде колишній суддя та юрист із Дніпра Денис Маслов

 

Місце депутата Верховної Ради від “Слуги народу” Олександра Ткаченка в парламенті займе колишній суддя і юрист з Дніпра Денис Маслов.

Таке рішення затвердила в четвер, 11 червня, Центральна виборча комісія.

Зокрема, ЦВК визнала Маслова обраним народним депутатом. Він включений до виборчого списку партії СН під №138.

Так, Рада своєю постановою достроково припинила повноваження народного депутата Олександра Ткаченка, обраного на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року, у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

“Тому комісія визнала обраним народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Маслова Дениса В’ячеславовича, 1983 року народження, освіта вища, директора ТОВ “Авін Трейд”, проживає у Дніпрі, члена політичної партії “Слуга народу”, – зазначено в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, 4 червня Верховна Рада призначила депутата від “Слуги народу” Олександра Ткаченка міністром культури та інформаційної політики.

Читайте також:
“Виконав свою місію”: Вакарчук складає повноваження народного депутата. Вдруге

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна