24-та бригада красиво спалила позицію бойовиків на Світлодарці. ВІДЕО

 

Військові 24-ї механізованої бригади ЗСУ ім. короля Данила знищили позицію російських найманців, із якої не вгавали обстріли в український бік.

Про це в понеділок, 15 червня, повідомила пресслужба 24 омбр, оприлюднивши відповідне відео.

“Незважаючи на значні втрати, які ворог несе у смузі відповідальності 24 омбр імені короля Данила, він продовжує здійснювати обстріли…
Відтак королівськими піхотинцями було виявлено місце зосередження ворожих боєприпасів на одній із позицій, які окупанти звозили туди протягом кількох діб. Завдяки вмілим та скоординованим діям військовослужбовців бригади даний склад вдалось повністю знищити точковим ударом чергових вогневих засобів”, – ідеться в повідомленні підрозділу.

“Запрошуємо переглянути, як виглядає адекватна відповідь по ворожих позиціях, про яку ви так часто читаєте у зведеннях операції Об’єднаних сил”, – зазначили в королівській бригаді.

Двома днями раніше 24 омбр розповіла журналістам, як знищила з СПГ ворожу позицію “2.20” біля смт Луганське – вогневу точку із бліндажем, звідки працювала снайперська пара, та ліквідувала двох бойовиків.

Українські військові жартують, що позиція “ДНРівців” “2.20” тепер перейменована на “2.200”.

З цього приводу вони перекинули бойовикам відповідні листівки:

Як відомо, нещодавно 24 омбр замінила на Світлодарській дузі, північніше Горлівки на Донеччині, бригаду швидкого реагування Нацгвардії.

Після цього пресцентр штабу ОС повідомляє про регулярні обстріли в районі селища Луганське на Світлодарці.

Читайте більше про війну на Світлодарській дузі:
“Це найкраща робота у світі”.
Як математик Данило Борисенко став кінним каскадером, а потім – воїном-зенітником із шістьма фронтовими ротаціями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна