У Києві затримали п’яного викрадача авто дипломата з ПАР

 

У столиці кінологи спільно з патрульними поліцейськими затримали чоловіка, який заволодів автівкою посла ПАР в Україні.

Про це у вівторок, 9 червня, заявив керівник поліції Андрій Крищенко, інформує пресслужба відомства.

Близько 9-ої години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий заволодів іномаркою із резиденції на вулиці Гончаренка, що у Подільському районі. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група Головного та районного управлінь поліції та кінолог зі службовим собакою”, – йдеться у повідомленні.

На місці правоохоронці встановили, що незнайомець перестрибнув через паркан, викрав із резиденції посла ПАР ключі та завів позашляховик “Міцубісі Паджеро”. Далі зловмисник автівкою на ходу зніс ворота та поїхав у невідомому напрямку.

На Андріївському узвозі він потрапив у ДТП і втік, покинувши авто.

“Завдяки оперативному реагуванню та злагодженим діям поліцейських, службовий собака взяв слід, завдяки чому угонщика затримано неподалік автівки. Ним виявився місцевий мешканець 1999 року народження, який за зовнішніми ознаками знаходиться у стані сп’яніння. На місці працюють поліцейські і документують цей злочин”, – сказав Крищенко.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно на Вінниччині в ДТП загинув військовий.

Читайте також:
“Без попереджень”: Рада прийняла за основу законопроєкт про підвищення штрафів для пішоходів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна