Окупанти обстріляли з гранатомета пост ДПСУ біля Мар’їнки

 

Незаконні збройні формування Російської Федерації випустили 25 пострілів з автоматичного гранатомета по контрольному посту “Мар’їнка”.

Про це у вівторок, 26 травня, інформують у пресцентрі Державної прикордонної служби України.

“25 травня російські збройні формування з району окупованого села Олександрівка обстріляли позиції прикордонників зі складу Об’єднаних сил, що виконують завдання у межах гуманітарного дорожнього коридору “Донецьк-Курахове”, – йдеться в повідомленні.

Днями раніше, поблизу КПВВ “Мар’їнка” окупанти відкривали вогонь по позиціях військовослужбовців ДПСУ з протитанкового ракетного комплексу.

Відзначається, що снаряди розірвалися поряд з військовиками.

А ще за кілька днів до того терористи відкривали вогонь зі стрілецької зброї по прикордонних нарядах поблизу КПВВ “Майорське”.

Втрат серед особового складу немає. Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

У ДПСУ зазначають, що такі дії бойовиків “дестабілізують ситуацію”, оскільки недотримання режиму припинення вогню ставить під загрозу можливість перетину лінії розмежування.

Читайте також:
Окупанти обстріляли позиції 24 омбр із САУ “Гвоздика”: зруйновано бліндаж. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна