Окупанти ховають танки і артилерію в житлових кварталах ОРДЛО, – ОБСЄ

 

У середу, 20 травня, безпілотник місії ОБСЄ виявив танки й гаубиці бойовиків поблизу житлових будинків села Комісарівка в на окупованій Луганщині, а також танки на полігоні біля селища Новоселівки в ОРДО.

Про це в п’ятницю, 22 травня, інформує пресцентр ООС з посиланням на звіт ОБСЄ.

“За даними звіту Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, опублікованого 20 травня, під час спостережного польоту безпілотного літального апарату Місії на непідконтрольних урядові України територіях, на полігоні поблизу населеного пункту Новоселівка Донецької області було зафіксовано п’ять танків Т-72 та три 122 мм самохідні гаубиці 2С1 “Гвоздика”. Також неподалік житлових будинків у селищі Комісарівка Луганської області було помічено шість гаубиць 2С1 “Гвоздикаˮ, – йдеться в повідомленні.

Російські окупанти, порушуючи лінії відведення важкого озброєння, свідомо розміщують озброєння та військову техніку у житлових кварталах, наражаючи на небезпеку мирних мешканців.

Як писала “Новинарня“, нещодавно спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл на схід від Золотого.

Читайте також:
Загибель комбата Губанова пов’язана з боротьбою за контрабандні потоки між “ЛНР” і “ДНР”

Незважаючи на заперечення РФ, її роль на Донбасі підтверджена, – США в ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна