Нефьодов подав судовий позов щодо поновлення на посаді голови Митної служби

 

Ексочільник Державної митної служби України Максим Нефьодов звернувся до Окружного адміністративного суду Києва із позовом про поновлення його на посаді.

Про це в середу, 20 травня, повідомили в пресслужбі ОАСК.

Зазначається, що Нефьодов просить суд визнати протиправним і скасувати відповідне розпорядження Кабміну від 24 квітня та поновити його на посаді голови ДМСУ.

Крім того, Нефьодов звернувся до суду із проханням стягнути на його користь суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу виходячи з розміру його середньоденної заробітної плати.

Нині суд вирішує питання щодо відкриття провадження за позовом ексголови ДМСУ.

Як повідомляла “Новинарня“, ввечері 24 квітня після засідання Кабміну стало відомо, що голова Державної митної служби Максим Нефьодов та голова Державної податкової служби Сергій Верланов звільнені з посад.
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що найближчим часом планують призначити нових ефективних керівників у ці відомства.

Читайте також:
Нефьодов називає серед причин своєї відставки ріст “білого” імпорту контрабандо-ризикових товарів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна