Мінреінтеграції створило держпідприємство “Реінтеграція і відновлення” для управління КПВВ

 

Віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков повідомив про створення державного підприємства “Реінтеграція і відновлення”.

Про це урядовець заявив у понеділок, 18 травня, в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.

“Ми вже зареєстрували перше наше державне підприємство, яке так і називається: “Реінтеграція і відновлення”. І перше завдання цього держпідприємства – наші контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ), які всі розрізнені з точки зору балансоутримувача, зібрати в одному місці для ефективного управління”, – сказав Резніков.

Він зазначив, що Мінреінтеграції має бути міністерством не вертикального, а горизонтального характеру.

“Це потроху і освіта, і охорона здоров’я, і інфраструктура, і соціальна політика. Але водночас завдання відновити території Донецької та Луганської областей, які підконтрольні сьогодні Україні та постраждали. А після того, як Україна вийде на кордони з Російською Федерацією, звісно, всю територію, яка розграбована і сьогодні тимчасово окупована, – частину Донецької та Луганської областей і Крим”, – сказав урядовець.

Нагадаємо, нещодано уряд та мережа заправок підписали меморандум щодо створення хабу на КПВВ “Чонгар”.

Читайте також:
Кабмін планує передати в ОРДЛО гумконвої для боротьби з коронавірусом, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна