Уряд та мережа заправок підписали меморандум щодо створення хабу на КПВВ “Чонгар”

 

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Мінінфраструктури, УЗ, Херсонська ОДА та “Сокар Енерджі Україна” підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво для організації комфортного перетину українцями адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це у вівторок, 5 травня, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, інформує пресслужба відомства.

“3 2017 року точилися розмови навколо важливості будівництва КПВВ “Чонгар” на адмінмежі з Кримом. Спільними зусиллями з Укрзалізницею проєкт був реалізований у рекордні терміни – всього за 2 місяці. І вже працює з листопада минулого року. Сьогодні разом з колегами ми підписали Меморандум про співробітництво. На КПВВ “Чонгар” буде забезпечено можливості зручного та швидкого отримання необхідних послуг українцями”, – зазначив Криклій.

Меморандум був підписаний у рамках спільного робочого візиту міністрів у Херсонську область.

“Росія як країна-агресор захоплює силою, а ми повертаємо людей турботою. Бо ми держава для людей”, – додав міністр.

Як інформувала “Новинарня“, на початку 2020 року влада заявляла, що на КПВВ “Чонгар” до кінця року планують відкрити хаб.

Читайте також:
На межі з окупованим Кримом відкрили модернізовані КПВВ. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна