Зеленський призначив головою РДА чиновника, якого Кличко вигнав за окозамилювання

 

Президент України Володимир Зеленський призначив Ігоря Щербака головою Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Відповідне розпорядження глава держави підписав у понеділок, 18 травня 2020 року.

“Призначити Щербака Ігоря Михайловича головою Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації”, – йдеться в документі.

Цього ж посадовця у 2015 році звільнили з посади заступника голови Дніпровського району за “окозамилювання” у звітах про ремонт дитячих майданчиків.

Доручення звільнити Щербака із займаної посади віддав мер Києва Віталій Кличко під час виїзної наради з головами районів.

“Перший заступник голови Дніпровського району Ігор Щербак повинен бути звільнений за невиконання своїх обов’язків! Я вимагаю від вас звільнити людину, яка не впоралася з поставленим завданням і обманює керівництво”, – наголошував тоді Кличко, звертаючись до голови району Ярослава Горбунова.

“Ми подивилися один дитячий майданчик в занедбаному стані. У кілометрі від нього другий. І я впевнений, якщо підемо далі – знайдемо ще не один в такому ганебному стані. Заступник голови району поставив підпис під звітом, що все зроблено”, – продовжив Кличко.

Мер тоді наголошував, що людина, яка не виконує доручень і надає неправдиву інформацію, не буде працювати.

У лютому 2020 року Щербак подавав декларацію на посаду голови цієї РДА.

Читайте також:
Зеленський призначив головою РДА коміка Гуменюка, який співав про розміри жіночих “очей”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.