Зеленський призначив головою РДА коміка Гуменюка, який співав про розміри жіночих “очей”. ВІДЕО

 

Головою райдержадміністрації на Хмельниччині призначений комік Василь Гуменюк, відомий за участю в телепрограмі “Ліга сміху” у складі команди “Вінницькі” та жартами про розміри жіночих грудей (відео – наприкінці статті).

Відповідний указ №129/2020-рп президент України Володимир Зеленський підписав 20 лютого.

“Призначити ГУМЕНЮКА Василя Васильовича головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області”, – сказано в указі.

Василю Гуменюку – 30 років. Він народився 18 травня 1989 року в смт Ярмолинці, має вищу освіту, працював директором місцевого КЗ “Центр культури та дозвілля”.

Член команди Володимира Зеленського.

На парламентських виборах у липні 2019 року комік із Ярмолинців балотувався від партії “Слуга народу” по мажоритарному округу №192, але посів друге місце після власника мережі гіпермаркетів Олександра Гереги (відставання – 15 тис. голосів).

Гуменюк був учасником команди “Ліги сміху” “Вінницькі”. Відомість на ТБ і в YouTube він здобув завдяки музичному номеру “Очі дівочі”, в якому актор супроводжує різною мімікою появу біля нього дівчат із різними розмірами бюстів та декольте.

Читайте також:
Шоумен та комік Сивохо став радником секретаря РНБО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.