У Нафтогазі пояснили звільнення Вітренка

 

Посада виконавчого директора НАК “Нафтогаз України” скорочується у межах трансформації групи “Нафтогаз”, щоби усунути дублювання функцій і спростити взаємодію підрозділів компанії.

Про це в четвер, 14 травня, інформує Deutsche Welle щодо звільнення через два місяці виконавчого директора компанії Юрія Вітренка.

“У рамках трансформації група “Нафтогаз” оптимізує внутрішню організаційну структуру, функціонал та обов’язки між підрозділами. Зокрема, вже реструктуризували низку функцій дивізіону “Інтегрований газ”, довгострокового планування, ринкових досліджень та довгострокового прогнозування, корпоративних комунікацій, загального операційного керівництва тощо. Аналогічно буде реструктуровано функціонал виконавчого директора групи “Нафтогаз”, – йдеться у повідомленні.

Як пояснили в “Нафтогазі”, трансформація усуває дублювання функцій, спрощує взаємодію підрозділів, вибудовує структуру, яка підвищить ефективність групи.

У компанії нагадали про призначення виконавчого директора з трансформації Отто Ватерландера, який тепер відповідає за операційні та трансформаційні процеси, зокрема за впровадження нової операційної моделі та дивізіональної структури управління, реалізації крос-функціональних процесів і розробки баз даних процесів.

Нагадаємо, нещодавно виконавчий директор “Нафтогазу” Юрій Вітренко заявив, що його звільняють посади.

Читайте також:
Зеркаль очолила захист “Нафтогазу” у справах проти Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна