“Чекайте указ президента”: Данілов про продовження заборони російських сайтів

 

Рада національної безпеки та оборони України вже розглянула питання щодо продовження заборони російських сайтів в Україні.

Про це в середу, 13 травня, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі “Радіо Свобода”.

“РНБО вже все зробила, чекайте на указ президента”, – сказав Данілов, не уточнивши деталі.

Як інформувала “Новинарня“, відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року, тодішній президент Порошенко 15 травня підписав указ про додаткові санкції проти тисяч компаній та фізосіб.
Відповідно до нього діє заборона інтернет-провайдерам надавати послуги з доступу користувачам мережі інтернет до російських соцмереж “Вконтакте”, “Одноклассники”, сервісів Mail.ru, “Яндекс” тощо.

Ці заборони продовжуються відповідно до рішення Радбезу.

Служба безпеки України пропонує продовжити санкції щодо російських соцмереж “Одноклассники” та “ВКонтакте” ще на три роки. Про це її голова Іван Баканов заявляв у квітні. За його словами, він вніс відповідні пропозиції до РНБО.

Було відомо, що в РНБО вже готовий проєкт рішення з цього приводу.

Читайте також:
Порошенко закликає Зеленського скликати РНБО, щоб продовжити заборону російських соцмереж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна