У ЗСУ – ще два випадки COVID-19

 

За минулу добу, 9 травня, у Збройних силах зареєстровано два нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це йдеться в ранковому зведенні пресслужби командування Медичних сил ЗСУ 10 травня.

Хворі – один військовослужбовець у Криворізькому гарнізоні та один працівник ЗС у Вінницькому гарнізоні. “Лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан задовільний. Симптоми захворювання відсутні”, – зазначили в КМС.

Загалом станом на 7:00 10 травня в Збройних силах України на коронавірусну хворобу хворіє 41 особа. Одужали 54 людини, померли – двоє (останній летальний випадок – 16 квітня).

На ізоляції й самоізоляції залишаються 311 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 33 особи.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні діагностовано 522 нові випадки COVID-19, померли 15 людей, одужали – 151. Загалом в Україні вже 15232 лабораторно підтверджених випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте також:
Хвора армія: в ЗС Росії та військових вишах коронавірус виявили більш як у 3200 осіб

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна