У ДТП на Вінниччині загинули троє військових із 48-го арсеналу. ДОПОВНЕНО

 

У Калинівському гарнізоні на Вінниччині троє військовослужбовців Сил логістики ЗСУ загинули в автомобільній аварії.

Про це в неділю, 10 травня, повідомила пресслужба командування Сил логістики.

“ДТП сталася 9 травня близько 22.30 в межах Калинівського гарнізону. Водій автомобіля у позаслужбовий час не впоравшись із керуванням з’їхав у кювет. Внаслідок жахливої дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє пасажирів та водій”, – ідеться в повідомленні.

З приводу дорожньо-транспортної пригоди призначили службове розслідування.

Командування та особовий склад Сил логістики й підпорядкованих військових частин висловило щирі співчуття рідним і близьким загиблих військовослужбовців військової частини КСЛ ЗС України.

У пресслужбі ГУ Нацполіції Вінницької області додали: “За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний мешканець Калинівки, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги зіткнувся з деревом.
Водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А 1119, загинули від отриманих травм на місці події”.

Як відомо, в/ч А1119 – це 48-й арсенал ЗСУ в Калинівці.48-й арсенал ЗСУ в Калинівці.

Ще одна 20-річна пасажирка цього автомобіля у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення Калинівської районної лікарні.

Обставини та причини аварії розслідуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також:
У ЗСУ – ще два випадки COVID-19

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна