У ЗСУ – вісім нових хворих на коронавірус

 

За добу в Збройних силах України виявили вісім нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це в ранковому зведенні в суботу, 9 травня, повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

Один хворий перебуває у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. Легкий перебіг захворювання, отримує необхідне лікування.
Сім хворих (4 військовослужбовці та 2 працівники ЗС України військових частин Харківського гарнізону, 3 військовослужбовців Миколаївського гарнізону) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан задовільний. Симптоми захворювання відсутні”, – розповіли в КМС ЗСУ про нових хворих.

Загалом станом на 07:00 суботи, 9 травня, в Збройних силах України хворіють на COVID-19 40 осіб. Одужали 53 особи. Було два летальні випадки, з яких останній – ще 15 квітня.

Таким чином, загалом коронавірус виявляли у 95 військових та працівників ЗСУ.

На двотижневій ізоляції (в тому числі самоізоляції) наразі в армії перебувають 314 осіб. Із них у 23 особи ізоляція закінчується в найближчі три доби.

Як інформувала “Новинарня“, за минулу добу в Україні діагностовано 515 нових випадків COVID-19, померли 15 людей, одужали – 203. Загалом в Україні вже 14710 лабораторно підтверджених випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте також:
МОЗ запровадить тестування на коронавірус для поліції та Нацгвардії

АНТИФЕЙК: у 59-й бригаді – жодного хворого, із зони ООС вона не виходить

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна