Ексглава МЗС Австрії, яка на весіллі танцювала з Путіним, почала працювати для Russia Today

 

Колишня міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, яка стала широко відомою, коли танцювала на своєму весіллі з президентом РФ Путіним, почала писати авторські колонки для російського пропагандистського мовника Russia Today (RT).

Про це повідомила головний редактор пропагандистського ресурсу Маргарита Симоньян.

“Та сама ексміністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, з якою на її весіллі танцював Путін, тепер буде писати для нас авторські колонки”, – розповіла Симоньян у твіттері 8 травня.

“Європейська правда” нагадує, що Карін Кнайсль обіймала крісло міністра закордонних справ в уряді Себастіана Курца з грудня 2017 року за квотою ультраправої Партії свободи. Вона пішла з МЗС після розпаду коаліції та відставки першого уряду Курца, що сталася через скандал із підкупом одного з лідерів Партії свободи росіянами.

У квітні стало відомо, що Кнайсль унаслідок кризи мала “нульовий дохід” і скаржилася, що не може отримати нічого з фонду підтримки самозайнятих. Її шлюб руйнувався, ЗМІ писали про сварки і навіть бійку Карін із чоловіком. Зараз подружжя, на весіллі якого гуляв Путін, перебуває в процесі розлучення.

Австрійське видання Kronen Zeitung припускає, що дружба Кнайсль із Володимиром Путіним проклала їй шлях до нової роботи в Росії.

У своїй першій колонці для RT під назвою “Машина як символ” Кнайсль висловлює думку, що пандемія не змінить того факту, що авто і надалі буде символом свободи та мобільності.

Читайте також:
В Австрії рівень безробіття через коронавірус сягнув повоєнного часу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна