За добу в ЗСУ не виявили жодного нового випадку СOVID-19

 

У вівторок, 5 травня, у Збройних силах України не виявили жодного нового випадку інфікування COVID-19.

Про це інформує пресслужба командування Медичних сил Збройних сил України.

Загалом на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 у війську хворіє 38 осіб. За період пандемії одужали 40 осіб та два випадки були летальними.

На ізоляції (також самоізоляції) перебувають 268 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 121 особа.

“За повідомленням Комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради “ОДІКЛ” під час друкування результантів аналізу ПЛР 2 травня помилково внесли інформацію про позитивні результати трьох військовослужбовців Харківської області, про яких ми повідомили у ранковому зведені 3 травня. Таким чином кількість особового складу, що хворіє на гостру респіраторну хворобу COVID-19 зменшилась на три особи”, – йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, в Україні зафіксували рекордний показник одужалих від COVID-19 за добу.

Читайте також:
У поліції підтвердили 142 випадки інфікування COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна