Дніпро з 12 травня відновлює рух громадського транспорту

 

З вівторка, 12 травня, в Дніпрі буде відновлена робота всього електротранспорту і 39 автобусних маршрутів у рамках ослаблення карантинних заходів.

Про це у вівторок, 5 травня, повідомив директор департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.

Так, згідно з новими правилами користування громадським транспортом пасажирам необхідно мати:

  • спеціальний квиток;
  • посвідчення особи;
  • засоби індивідуального захисту (маску і рукавички).

“Також з 12 травня відновлюється плата за проїзд згідно із встановленим тарифом. У зв’язку з ослабленням карантину, яке анонсували в уряді, транспортом можуть користуватися і представники бізнесу. Які саме це будуть категорії, буде зрозуміло, коли Кабмін опублікує постанову “, – заявив Маковцев.

За його словами, деякі маршрути відновлять роботу за затвердженою схемою руху у звичайному режимі. У той же час, деякі маршрути будуть перевозити пасажирів за затвердженою на час карантину схемою руху.

Крім того, 6 травня в Дніпрі будуть відкриті додаткові пункти видачі спеціальних квитків, які будуть працювати в будні (понеділок-п’ятниця) з 10 до 16 години.

Передбачено відкриття п’яти нових пунктів – у Дніпровській міськраді, Самарській та Новокодацкій райрадах міста, на АТП 11205 і в тролейбусному депо №2 КП “ДЕЗ”.

Читайте також:
Дніпро також достроково послабив карантинні обмеження

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна