Криклій: В Україні до кінця року встановлять 270 камер фіксації дорожнього руху

 

На Київщині вже встановили 45 комплексів автофіксації дорожнього руху, до кінця року по всій Україні їх буде 270.

Про це в четвер, 30 квітня, повідомляє міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму телеграм-каналі.

“Ми багато працювали,  щоб ця система запрацювала вчасно – з 1 травня, але коронавірус вніс свої корективи у багато сфер нашого життя. Тому через пандемію запуск проєкту, на жаль, переноситься”, – пише Криклій.

За його словами, до 1 червня, за пропозицією “Укравтодору”, встановлять ще п’ять КАФів у Львівській області.

Загалом, до кінця року уряд придбає ще 220 камер.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство внутрішніх справ відклало запуск системи автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху через карантинні обмеження в Україні.

Як інформувала “Новинарня“, 12 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за участі президента Володимира Зеленського презентував запуску Аналітичного центру безпеки дорожнього руху та заявляв, що постанови про адміністративні штрафи порушники отримуватимуть вже з травня 2020 року.
Із 12 березня в Києві вже запрацювали перші 20 камер відеофіксації дорожнього руху, ще 30 – мали бути встановлені на Київщині до 1 травня.

Читайте також:
Рада скасувала штрафні бали для водіїв за порушення ПДР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна