ГУР попереджає про загострення в районі ООС на період травневих свят

 

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, окупанти готуються до провокування загострення обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил на період травневих свят.

Про це у вівторок, 28 квітня, йдеться у щоденному зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення ООС.

Так, за інформацією ГУР, командування російських окупаційних військ активізувало обстріли позицій підрозділів Об’єднаних сил на Авдіївському, Курахівському, Попаснянському та Новоайдарському напрямках.

“При цьому, для ураження особового складу та найбільш важливих цілей, окупанти збільшили інтенсивність застосування заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем і мінометів, а також гранатометів, стрілецької та снайперської зброї”, – кажуть у розвідці.

За інформацією ГУР, такі дії мають відволікти увагу ОС від інших напрямків.

“Противник намагається відволікати увагу від тих напрямків, на яких приховано здійснюється підготовка до провокування загострення обстановки у період проведення травневих свят”, – наголошують у ГУР.

Читайте також:
Розвідка: окупанти мінують потенційні ділянки розведення на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна